S-a lansat prima platformă destinată meditațiilor la matematică

  

Matenow este singura platformă din România care strânge o comunitate de elevi și profesori pasionați de matematică. 


Cum funcționează? 


Dacă vrei să înveți matematică


Indiferent că te pregătești pentru Examenul de Bacalaureat, pentru Evaluarea Națională, Admitere, Concursuri sau Olimpiade, îți vom căuta persoane meditatoare pentru a te ajuta în ceea ce îți propui să faci. Ședințele vor fi 1 la 1 și exclusiv online, iar prețul va fi stabilit de tine împreună cu membrii MateNow.Dacă vrei să predai matematică


Vei ajunge să predai persoanelor dornice de a învăța matematică, fiind plătit pentru asta. Dacă te consideri la un nivel avansat, nu ezita să te înscrii pentru a afla mai multe despre tine și experiența ta. Te vom ajuta la fiecare pas cu sfaturi și îți răspundem cât mai rapid la întrebările pe care le ai.Cum va decurge o oră online la matematică?


Cu ajutorul unor programe specializate în organizarea și desfășurarea orelor online, meditațiile la matematică sunt mai eficiente decât cele clasice. 


Ședințele sunt 1 la 1. În cadrul meditațiilor nu vor fi mai mult de 2 participanți, elevul și meditatorul, astfel încât orele să fie cât mai productive și comunicarea cât mai eficientă. La final, vei putea da un feedback întâlnirii din acea zi.


Confort și accesibilitate. Vei avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă mult mai mare de opțiuni. De asemenea, orele online vor fi desfășurate în confortul casei tale sau în orice loc în care ești pregătit să participi la meditație.


Interactive și plăcute. Folosind tehnologiile cu care suntem obișnuiți, meditațiile sunt mult mai plăcute și interactive, garantând eficiența și implicarea activă a participanților.


Suport din partea membrilor MateNow și feedback constant. Oferim materiale didactice și discutăm constant cu fiecare elev și meditator pentru a îmbunătăți întâlnirile. La finalul fiecărei ședințe, după 30 de minute, vei putea lăsa un feedback vizibil doar pentru cei din staff.


NOU! Elevul are acces la toată materia din liceu, sintetizată pe doua planuri: Bacalaureat și aprofundarea materiei de la clasă.


*Tehnologiile cel mai des utilizate: Zoom cu tablă interactivă integrată, skype/discord + tablă interactivă online (https://awwapp.com/).


MateNow.ro - Meditații Online la Matematică. Învață sau predă matematică online. Recuperează materia de liceu sau facultate cu meditații online la matematică pe MateNow.ro!
Ți-a plăcut articolul? Dă-i share 😄

Articolul anterior Meditațiile şi elevii
Articolul urmator Cum sa recuperezi matematica din liceu?
Back
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Acceptă