Meditații Online la Informatică - InfoNow.ro

  

InfoNow.ro a fost conceput din dorinţa de a oferi elevilor şi studenţilor ocazia de a-şi găsi profesorul ce-i poate învăța informatică.

 

Click pe fondatorii InfoNow.ro:

Paul Ștefan Colța Diana Elena Stancu Alex Băraru

 

Acum că toate cursurile din şcoli, licee şi universităţi pot fi susţinute online sau în mod hibrid, ne-am gândit că este soluția perfectă să lansăm un astfel de serviciu pentru cei ce își doresc să învețe informatică fără să mai stea să caute un profesor bun și de încredere, astfel încât am creat o platformă unică pe piața din România.

 

 ”Noi am întâmpinat dificultăţi atât ca profesori care oferă meditaţii, cât şi ca eventuali elevi. Deşi în mediul online există un număr considerabil de anunţuri, nu toate sunt de încredere, iar căutarea unui profesor este o adevărată provocare. Nu găseam elevi serioşi, mulţi apelând, de fapt, la mine ca să le rezolv temele, să le instalez Windows-ul sau să îi învăţ să copieze la examene”, declară Paul Colţa, căruia i-a fost foarte greu să găsească elevi care să dorească cu adevărat să studieze programare.

 

Am întrebat în stânga și-n dreapta și am realizat că mulţi elevi şi studenţi consideră că profesorii de la liceu nu sunt suficienţi şi nu găsesc un lector bun cu care să aprofundeze lecții la care au lipsuri, iar primul lor instinct e să se orienteze către cea mai ieftină oferte din lista de anunţuri găsite pe internet, dar nu fac altceva decât să se păcălească pentru că, de cele mai multe ori, îşi irosesc banii şi timpul.î

 

Proiectul nostru nu are limită pentru numărul profesorilor şi al elevilor ce predau informatică - oricine se poate înscrie. Nimeni nu are acces, în afara elevilor şi a profesorilor, la cursuri sau datele de contact, astfel păstrând securitatea comunității.

 

Acum, la aproape 6 luni de lansare, avem peste 1000 de utilizatori, 350 de ședințe, 10 voluntari şi numărul crește constant.

 

    De amintit este că cei care vor preda pe platformele noastre nu sunt numai profesori de liceu/universitate, ci şi elevi sau studenţi pasionaţi de domeniul respectiv, cu rezultate bune la concursurile de profil, dar şi programatori, doctori sau ingineri.

            Lucrăm mereu și le oferim lucruri gratuite prin articole, teste online și consultanță, pentru a le oferi elevilor şi studenţilor o facilitate prin intermediul căreia să poată învăţa şi aprofunda materiile preferate fără limitări legate de puterea financiară sau distanţă.InfoNow.ro - Învață sau predă informatică online! Meditații online la informatică. Meditații online în programare.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i share 😄

Articolul anterior Materia pentru bacalaureat matematica
Articolul urmator Meditații Online la Biologie și Chimie - BioNow.ro
Back
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Acceptă