Meditații Online la Biologie și Chimie - BioNow.ro

  

        BioNow.ro reprezintă platforma care permite accesul la un profesor de calitate a oricarui copil din Romania interesat de biologie și/sau chimie. Aici se predă online biolgie și chimie, iar platforma este un intermediar de meditații la biologie și chimie.

            

        Povestea site-ului e simplă. 4 oameni dornici să ajute, fiecare cu experienta lui, pentru a crea un proiect unic in piata din Romania: o platforma dedicata legaturii dintre elevii si profesorii pasionați de biologie și chimie. Fie ca e vorba de un ajutor pentru materia de gimnaziu sau liceu, fie de admitere la medicină sau admiterea la cele mai prestigioase facultati, aici poti gasi profesori tineri, care, nu demult, au trecut ei insisi prin experienta examenelor, cu toate dificultatile acestora, ceea ce ii sugereaza ca fiind mentori bine pregatiti. 

          

        Biologia și chimia sunt unele dintre cele mai studiate materii de elevi, prin structura ei punand multe dificultati acestora. Singura posibila "scurtatura" pentru a ajunge sa o cunosti este reprezentata de un profesor bun. Aici intervine o problema: gasirea unui profesor care sa fie pasionat de activitatea sa, care sa inteleaga greutatile prin care trece elevul si care e capabil sa explice notiuni complicate intr-un mod cat mai simplu. Site-urile cu anunturi pentru meditatii nu pot filtra acei profesori care sunt pregatiti pentru a preda si nici nu pot face distinctia dintre profesorii novici si cei experimentati. Asta e ceea ce ne propunem noi sa rezolvam prin platforma BioNow.ro. 

 

            Acum, la aproape 7 luni de lansare, avem peste 450 de utilizatori, 100 de ședințe, 2 voluntari, iar numărul crește frumos pe zi ce trece.

 

            De amintit este că cei care predau sau vor preda pe platformele noastre nu sunt numai profesori de liceu/universitate, ci şi elevi sau studenţi pasionaţi de domeniul respectiv, cu rezultate bune la concursurile de profil, olimpici dar şi doctori sau bio-ingineri.

 

            Lucrăm mereu și le oferim lucruri gratuite prin articole, teste online și consultanță, pentru a le oferi elevilor şi studenţilor o facilitate prin intermediul căreia să poată învăţa şi aprofunda materiile preferate fără limitări legate de puterea financiară sau distanţă.

 

            Pentru foarte mulți pasionați, biologia pare a fi un domeniu simplu, logic, ușor de înțeles și de învățat. O schemă, un desen, câteva fișe de lucru și gata, pare că totul este clar și limpede! Ei bine, ce faci în momentul în care te blochezi?

            Este foarte posibil ca, de-a lungul studiului, să simți că totul e ca un ghem încâlcit de lână care trebuie aranjat încet și sigur – dar este timp suficient? Te poți descurca singur?

            De cele mai multe ori, pentru a scăpa de grija riscului de procrastinare și pentru a beneficia de o explicație clară din prima, soluția ideală sunt meditațiile.

            Meditații online la biologie și meditații online la chimie au apărut relativ recent, odată ce tehnologia a început să fie maleabilă, elevii și profesorii realizând că se poate învăța și via Skype, de exemplu. Încă te mai gândești cum se învață biologie online sau, mai bine zis, de ce să te pregătești de admitere cu BioNow.ro? Ei bine, iată 5 motive:


1.      Ai acces la profesori din toată țara

Foarte mulți elevi locuiesc în zone unde nu există atât de mulți profesori care oferă meditații, fiind nevoiți să facă naveta și să ajungă în orașe mari pentru a se pregăti. Meditațiile online te ajută să iei legătura cu cei mai buni profesori din toată țara! Fie că te pregătești pentru bacalaureat sau pentru admiterea la medicină, poți găsi un profesor care să se potrivească cu stilul tău de studiu.


2.      Economisești timp

Așa cum spuneam, riscul major este să intri în criză de timp. Vine examenul, vine admiterea, iar panica începe să se simtă – orice oră pare a fi prețioasă atunci când simți că nu mai reușești să termini materia. E suficient să te întâlnești cu profesorul la distanță de un click – 5 minute sunt suficiente pentru a te pregăti și a deschide Skype!


3.      Vizualizezi resurse online în timp real

Biologia este o materie vizuală – noțiunile de anatomie devin mult mai clare în momentul în care te uiți pe atlase și pe diferite imagini. Profesorii care oferă meditații online cunosc o gamă largă de site-uri numai bune, cu imagini meticulos realizate, la care vei avea acces gratuit!


4.      Meditațiile sunt 1 la 1

Idealul pentru a reuși este să te focusezi pe problemele tale și pe noțiunile pe care nu le înțelegi. Pe BioNow.ro, într-o meditație sunt doar 2 persoane – tu și profesorul tău. Tot timpul este valorificat pentru ca tu să înțelegi toate acele noțiuni care îți dau bătăi de cap, dispunând de toată atenția profesorului tău!


5.      Orarul este flexibil

Mai ai 3 zile până la examen și brusc ai impresia că nu mai înțelegi ceva? Ei bine, BioNow.ro îți pune la dispoziție un buton în care poți lua legătura super rapid cu unul dintre profesorii noștri. Poate chiar peste o oră, un profesor poate să te ajute și să-ți ofere nu doar o explicație clară, ci și o vorbă bună de încurajare.


Studiul eficient și învățarea logică reprezintă, din punct de vedere al fondatorilor BioNow.ro, elementele cheie pentru ca tu să reușești cu brio la examenul de admitere la medicină. Cine știe, poate peste ani, chiar noi vom ajunge să fim unii dintre pacienții tăi. :)

 

            BioNow.ro - Învață sau predă biologie online! Învață sau predă chimie online! Meditații online la biologie. Meditații online la chimie. Meditații online pentru liceu și facultate.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i share 😄

Articolul anterior Meditații Online la Informatică - InfoNow.ro
Articolul urmator Programul "Meditații pentru toți"
Back
x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Acceptă