Despre Noi

MateNow reprezinta platforma care permite accesul la un profesor de calitate a oricarui copil din Romania interesat de matematica. 

Povestea site-ului e simpla. 6 oameni dornici sa ajute, fiecare cu experienta lui, pentru a crea un proiect unic in piata din Romania: o platforma dedicata legaturii dintre elevii si profesorii interesati de matematica. Fie ca e vorba de un ajutor pentru materia de gimnaziu sau liceu, fie de admiterea la cele mai prestigioase facultati, aici poti gasi profesori tineri, care, nu demult, au trecut ei insisi prin experienta examenelor, cu toate dificultatile acestora, ceea ce ii sugereaza ca fiind mentori bine pregatiti.

Matematica e una dintre cele mai complexe materii studiate de elevi, prin structura ei punand multe dificultati acestora. Singura posibila "scurtatura" pentru a ajunge sa o cunosti este reprezentata de un profesor bun. Aici intervine o problema: gasirea unui profesor care sa fie pasionat de activitatea sa, care sa inteleaga greutatile prin care trece elevul si care e capabil sa explice notiuni complicate intr-un mod cat mai simplu. Site-urile cu anunturi pentru meditatii nu pot filtra acei profesori care sunt pregatiti pentru a preda si nici nu pot face distinctia dintre profesorii novici si cei experimentati. Asta e ceea ce ne propunem noi sa rezolvam prin platforma MateNow. 

x
Acest website utilizează cookie-uri pentru a creea o experiență cât mai plăcută. Învață mai multe Acceptă