meditatii online la matematica

Meditații matematică

Meditații pentru bacalaureat matematică sau admitere matematică

peste 500 de elevi pregătiți

flexibilitate

preț rezonabil

ÎNSCRIE-TE ACUM

Alege pentru MEDITATII ONLINE pregătirea ta în viitoarea ta carieră în matematică.

“Pregătirea profesională trebuie să fie accesibilă din toate punctele de vedere! Orice informație, fie din meditație, programa școlară sau cursuri online ar trebui să aducă un plus valoare, fie gratuite sau la un preț rezonabil, cu explicații pentru orice nivel ( începător, mediu sau avansat), să dezvolte creativitatea și să pună în uz abilitățile de lucru ca într-un mediu propus de un angajator”
Scurt istoric: Platformă MateNow a fost înființată la începutul lunii aprilie, profitând de contextul pandemiei, astfel s-a urmărit minimizarea dintre elev și profesorul meditator. C ea mai bună soluție pentru această problemă a fost înființarea acestei platforme. Aici vei găsi, pe lângă echipa din spatele platformei care este disponibilă mereu pentru a răspunde la orice întrebări și care doresc să-ți ofere ajutorul, și un portofoliu mare de profesori mditatori, la un preț ales de tine. Aici găsești exact ce ai nevoie, fără a mai apela la alte mijloace de învățare, iar la meditație vei fi doar tu cu profesorul care se va concentra numai pe tine.
admitere la matematica

Meditatii matematică și Cursuri matematică

MateNow - meditatii matematică
Profesionalism și flexibilitate pentru elevi și studenți pasionați de matematică.

Pandemia nu este singurul motiv pentru care trebuie să apelăm la orele online de pregătire, aceasta a fost doar un context prin care am învățat, că putem folosi tehnologia în mult mai multe feluri decât am fi crezut, și că prin MateNow pot exista și alte alternative la meditații la matematică în mod fizic și cu o varietate mult mai mare de servicii oferite.

Prin intermediul MateNow am vrut și oferim de peste un an soluția pentru acei elevi care sunt picați la clase sau cursuri doar pentru a face meditații cu profesorul de la clasă. Problema educației în România nu poate fi rezolvată de azi pe mâine (sau chiar de azi pe câțiva ani), dar contribuim la ascensiunea acesteia și incercăm să aducem un plus de valoare cu tot ce oferim.

Ce vei găsi pe acest website (pe care l-ai descoperit din întâmplare ori ai auzit de noi de la cineva apropiat)?

De la articole la podcasturi sau postări pe social media despre subiecte bac matematică, facultatea de matematică și informatică București, facultatea de matematică Iași, olimpiadă matematică, programă de matematică de la gimnaziu sau liceu, subiecte bac, subiecte evaluare națională, admitere ubb, informații despre licee naționale de matematică, exerciții matematică rezolvate, variante matematică, dar și multe alte subiecte relevante.

facultate - admitere

Fii sigur pe tine! Cu noi ai un parte de un mediu de învățare adecvat, modern, orientat și către ceea ce simți, nu doar ce memorezi. Pe MateNow nu promovăm toceala, ci învățatul cum e normal să fie: logic.

Înregistrează-te acum!

Înregistrează-te

Ce e mai bine pentru tine?

admitere facultate

În conceptul de meditatii matematică si tutoriale programare pe care ti-l vom propune, abilitățile dezvoltate de tine, de copilului tău sau chiar punctul tău de vedere asupra acestui subiect este prioritatea noastră numărul 1. Mai mult, soluțiile propuse de noi pentru liceu, facultate sau chiar profesional, MateNow creează un spațiu care dezvolta la maxim abilitățile de a vedea outside-the-box ale utilizatorului.

Printre toate, probabil te întrebi cine suntem noi și ce ne recomandă să ținem o asemenea platformă?

Dacă ești părinte și vrei să îți dai copilul la meditatii matematică prin MateNow sigur ești sceptic, nu doar pentru că este online și cam tot ce este in online, inclusiv meditatii online, nu miros prea bine.

E normal, sunt multe scamatorii si persoane rău voitoare, însă noi chiar din acest motiv ne-am adunat și am început acest proiect. Nu doar că pasiunile noastre și experiența în domeniu ne recomandă, însă suntem undeva la mijloc, fiind capabili să comunicăm și cu elevii sau studenții interesati de meditatii matematică, dar și cu părinții care doresc îmbunătățirea abilităților copilului lor.

Echipa MateNow

Colta Paul-Stefan

Colta Paul-Stefan

Fondator & CTO


Student la secția Informatică engleză din cadrul UBB, Cluj.
Intern Google la 18 ani.
Ajut oamenii să reușească în domeniul programării încă din clasa a 12-a.

Alex Băraru

Alex Băraru

Fondator, Marketing, Legal & Financiar


Student în anul III la American Hotel Academy din Brașov.
Pasionat și implicat în orice necesită marketing și PR, încă din 2017.

Stancu Diana-Elena

Stancu Diana-Elena

Fondator & Profesor


Studentă la UBB Cluj la secția de informatică
Vreau să contribui cât mai mult la educația și dezvoltarea personală a oamenilor.

meditatii online pentru admitere

Echipa noastră

Am primit întrebări precum "De ce nu aș folosi o altă platformă precum Udemy pentru a învăța matematică?"
iar răspunsul este pe atât de simplu: MateNow nu vinde cursuri. Elementul nostru forte este chiar componenta umană, care - spunem și credem cu tărie - că face diferența. Încă din înregistrare, utilizatorul este întâmpinat de unul din colegii noștri via audio sau video, iar meditațiile se fac într-un cadru prietenos, cu oameni reali, live și înțelegători.
Sigur că sistemul nostru de învățământ din țară nu este genial, însă prin MateNow ne propunem să aducem un plus valoare, chiar dacă este în afara școlii. În licee și facultăți pot apărea cursuri suspendate însă acestea pot fi ușor recuperate cu ajutorul echipei și profesorilor MateNow.
Mai mult, avem aproximativ 6 luni de când am lansat programul de burse studenti denumit "Meditații pentru Toți", unde utilizatori cu posibilități reduse completează un formular și în ordinea primirii și validării, le atribuim un profesor meditator din partea noastră. Visul de gratuitate studentiexistă și cu ajutorul tuturor ce realizează ședințele pe platforma noastră, dar și cei ce ne achiziționează formule matematica din Marea Carte Digitală sau materia la informatica de liceu, ajută la aceste acte de caritate și multitudinea de evenimente susținute de proiectul nostru până acum.
matematica online

MateNow - Meditatii matematică

"OK, am înțeles cu ce vă ocupați, dar ce mai găsesc aici?"
Dacă ai ajuns atât de departe în articol, probabil ți-ai pus întrebarea asta. Indiferent că ești elev, profesor sau student, pe MateNow oferim perspective temelor precum facultate matematică , info studenti , admiteri sau alte subiecte conexe prin articolele, postările și/sau podcasturile noastre disponibile pe grupurile, paginile și site-ul nostru.
Avem podcasturi cu diferiți studenți din țară, iar cele mai ascultate episoade sunt #StudentLa: Universitatea POLITEHNICA din București , Student ase , Facultatea de matematica si matematică , Facultatea de matematică bucuresti , iar cel mai distribuit episod este cel cu numărul 4 din aceeași serie, despre UBB, unde se vorbește despre admitere ubb 2020 , admitere ubb , ubb cluj admitere , dar și viața de student în una dintre cele mai râvnite facultăți din România.

Pe paginile noastre de social media, dar și prin abonarea la newsletter, vei putea găsi informații din materia de liceu sau facultate. Trimitem materiale educaționale și știri din domeniul educațional în mod constant, fără să fim plictisitori. Știm că lumea își dorește lucrurile cât mai concise, scurte și la obiect, astfel încât emailurile și postările sunt scurte, iar cei pasionați sau interesați de subiectul în cauză pot intra pe MateNow să vadă restul conținutului.

MateNow - Meditatii matematică exlusiv online

Meditatii matematică

Întrebări frecvente

Sunt meditațiile online pentru mine?

Da și nu. Oricât ne-am dori să faci parte din MateNow, nu putem să-ți recomandăm serviciile noastre decât după înregistrarea pe website și conversația cu echipa noastră.

Sunt costuri ascunse sau contracte de semnat?

Elevul trebuie doar să fie de acord cu termenii și condițiile noastre, iar profesorul are de achitat un abonament lunar, discutat cu echipa noastră.

Cât durează o sesiune de meditatii online?

În medie, utilizatorii noștri preferă meditatii de 90-120 de minute, însă tu ne specifici cât vrei și ce buget îți dorești, iar noi atribuim profesorul perfect pentru nevoile tale.

De ce aș avea încredere în voi?

Toți știm că internetul este plin de nebuni. Noi suntem aici fiindcă ne-am săturat de cursuri pline de promisiuni, profesori dezintesați și materiale incorecte. Dacă ai trecut prin acestea, ar trebui să-ți arunci un ochi pe website-ul nostru.

Ma pot inscrie cu cateva luni inainte de examen?

Cel mai sincer și probabil răspuns este nu. De obicei profesorii refuză să-și asume probabilitatea ca elevul să recupereze toată materia cu puțin timp înainte de examene. Tu poți încerca, îți căutăm și poate ai noroc.

Dacă tot nu te-am convins să încerci măcar consultanța gratuită, încearcă să vezi ce spun utilizatorii despre noi

user

Victor

"Am avut acces la aceasta platforma inca din timpul construirii acesteia. Pot spune ca sunt foarte multumit si mandru de cunostintele acumulate si de rezultatele din urma acestora.”

user

Mihail Hanga

"Am folosit platforma pentru cateva meditatii matematica si mi-a prins foarte bine fiindca am avut cu cine sa recapitulez materia de a 12-a la un pret bun. Chiar recomand.”

Vreau să fac parte din MateNow